Den smagte dejligt, men var ret stor og mættende i forhold til at det skulle være en forret. Selv i lille Danmark skyder det frem med veganske muligheder, og flere og flere vælger den grønne livsstil til, så det er unægteligt fremtiden
Det var en rigtig dejlig dag med dejligt selskab og lækker mad. I stedet for at bage flere kransekager, besluttede jeg mig for at bage mine glutenfrie marcipan/chokoladekage med skumtopping
Bland de lækre vaniljebasser med en smule af det flormelis du skal tilsætte dejensenere. - ganske enkelt fordi jeg elsker appelsin i bagværkOg endnuen gang inspireret af den gode Mette B, så fik jeg i samspil med mutter og bett'søs fiflet disse lækkerbiskner sammen igår
Alle ingredienserne røres sammen til en klistret dej. Jeg har smagt flere forskellige slags hjemmebagt knækbrød, og læst forskellige opskrifter – men jeg synes, de er for neutrale i smagen, når der kun er salt i
Tilsæt til sidst det brunede smør, og rør til dejen har samlet sig. Jeg har fået afprøvet to forskellige slags cookies - en med chokolade og en med lakrids, og især de sidste blev rigtig fine