Det egner sig super godt som en lille lækker forret, til en brunch eller på et lækkert tapasbord. Bland cremefraiche, mayonaise, ketchup og paprikasammen og smag til med salt og peber
Brug cremefraichesammenmedjalapenos (en af mine favoritter), brug fetaost – det smager virkelig godt når det er smeltet ud over det hele, eller lav din egen guacamole ved at blende avocado og rødløg – mums siger jeg bare
Bland marinaden og bland lammekødet godt rundt i marinaden. pitabrød humus chiliolie eller sriracha syltede rødløg salat, tomater, agurk og en skøn cremefraichedressingmed purløg, salt og peber
Som dybbelse til salaten havde jeg lavet en simpel cremefraiche-dressingmed hvidløg og purløg. Ingredienserne til dressingen røres sammen, og stilles i køleskabet for, at trække smag
Kødet og grønt rulles sammenmeddressing, og nydes med det samme. Ulempen må være, at det vist ikke bliver til at holde ud at være i nærheden af mig imorgen, grundet den ret stærke hvidløgsdressing
Rør cremefraichemedspidskommen og chili og smag til med salt og peber. Rør kødet med løg, ingefær, citronsaft, paprika, spidskommen, kardemomme, cayennepeber og salt
De kan steges med det samme, men har godt af lige at ligge og hvile lidt, hvis du har tid til det. Server bøfferne i grove burgerboller med salat, syltede agurker, rød peber, løgringe, Mirakelmayo eller Plantepushernes hjemmelavede cremefraiche – tilsat krydderierne fra min mayo – for en oliefri dressing