Varm stegepanden op med fx, rapsolie og lidt flydende margarine, og brun dem godt på begge sider. Jeg havde en ekstra udfordring – jeg opdagede, at jeg ikke havde mere rasp hjemme
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammenmedsaften fra citronenogolivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Jeg gjorde det hele i forbindelse medaftensmadendagen før, hvor kyllingekødet blev skåret i mundrette chunks, drysset med lidt groft salt og lagt i en plastikbeholder og overhældt medengod gang økologisk kærnemælk
Dennesalat lavede jeg i dag som tilbehør til cornflakes kyllingmedparmesan. meden dressing lavet af græsk yoghurt, fint hakket rødløg, all around krydderi, chilipulver og salt
Kød er dyrt, og hvis du spørger mig, så skal det være noget, vi køber en gang imellem og vælger dengode (og måske også lidt dyrere variant) i stedet for ofte og dårligere kvalitet
Hvis man ikke vil bruge tomaterne med det samme eller vil gemme nogle af dem til senere, kan de kommes i et glas medengodolivenolie over og holde sig et par uger
Det blev ret godt da de også gav en saltet smag med lidt kant, til dressingen. Jeg synes ikke at dressingen decideret smager af ansjoser men jeg har faktisk prøvet at lave denmed kapers endag hvor jeg ikke havde noget ansjoser