Både den nemme, godekarrysovs og den eksotiske karrysovs smager fortrinligt til boller i karry. Karrysovs … eller karrysauce – den diskussion er taget mange gange i mange hjem og ved mange lejligheder
I øvrigt har jeg engod nyhed, som jeg vil dele med mine læsere. Sammen med lækker, krydret karrysovs og ris, udgør bagt butternut squash det perfekte efterårsmåltid, hvis man spørger mig
salt - dette tilsatte jeg ikke, da jeg synes hokkaido græskaren smager godt i sig selv. I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Sæt kødbollerne til side og gem bouillonen til karrysovsen. Ingredienser. Karrysovs. Man kan med fordel lave dobbelt portion kødboller og blomcoliris, så man kan lave rettenigendagen efter ved kun at lave karrysovsen
Lad det koge et øjeblik, inden kogevand og mælk tilsættes efter behov til engod sauce. et lillebitte bitte revet chalotteløg, hvis man ikke kan overtale resten af familien til at undvære det
Udgaven jeg kom frem til var rigtig god, men stadig ikke helt i samme liga som originalen. Med inspiration fra mit yndlings take-away sted i Aarhus 'Woksquare' har jeg her forsøgt at skabe en udgave af deres karrysovs, som blandt andet retten 'kylling i karry' indeholder - som er intet mindre end fantastisk
Jævningen piskes eller rystes godtsammen, og hældes i denkogende ret, mens der røres/piskes. Der findes altid en sovs til en hovedret – næsten for selvfølgelig er der undtagelser
Det hele spiller rigtig godtsammen og giver retten lidt crunchy og lidt bid. Kødbollerne er lavet af kylling og sovsen har fået lidt æbler og så en dejlig toppingmix udover som består af blå druer, forårsløg og saltet peanuts
Nu holder jeg en uges “ferie”før jeg finder projektet frem igen og gør mit forsvar klar – og når det så forhåbentligt er klaret godt, så er jeg færdig med min uddannelse, sådan for real
Farsen røres godtsammen, indtil den er ensartet. Boller i karry er virkelig en hverdagsklassiker. Den er let at gøre sundere, da fars kan fyldes med grønt og havregryn, uden det går ud over smagen - og det gør retten billigere
denne danske klassiker vi alle kender fra barndommen, smager stadig godtmen synes nogle gange den bliver lidt kedelig så besluttede mig for at lave en version med et lille pift af noget mere smag og moderne touch