Men de kan bruges i salater, og især er de gode skåret i tern, stegt og let karamelliseret på panden i den her salat, som vi har spist rigtig meget af i den sidste tid
Dressingen kan varieres – til nogle grøntsager er det godt med lidt Dijon sennep i – men brug aldrig sennepsammen med babyblade – de klasker fuldstændigt sammen
Vendolie, eddike, sennep og kapers sammen med tomaterne. ½ spsk hvidvinseddike. Det er en dejlig grøn salat med asparges og andet grønt vendt i engoddressing
Sammen med min bearnaisedip spiste jeg bønnefritter og en rigtig god gang squasghetti med kødsauce. Dressingen laves på basis af mayo lavet på æg/eddike/olivenolie
Bring væsken i kog og tilsæt et par spiseskefulde blå ost og engod klat ribsgele. Bondemanden – i sin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassisk vildtsauce, bønnesalat (mere herom enanden dag) og en salat med nødder og solbær i en mild olie/eddikedressing
En lækker salat af de gode navelappelsiner, der er nemme at genkende fordi de i deneneende har et lille navlelignende punkt der indeholder en uudviklet appelsin
Jeg godt kan lide at bernaise har en smule syrlighed, da den er så fed (derfor er der mere eddike og hvidvin i denne opskrift end hvis du finder den originale Price opskrift)
Den er så god at du næsten ikke vil tro at det er en salat du spiser – ihvertfald hvis du som jeg tidligere havde, har et billede af salat som en tør og kedelig omfang peberfrugt, iceberg, agurk og tomat