Hvis du tilfældigvis lige har nogle dragerede farverige æg liggende i skuffen, så bruger du da bare dem – men de her chokolademandler, fra Favorina, synes jeg nu også gør det meget godt som små æg i rederne af frosting ovenpå kagerne
Påskekagen i år indeholdte citronkage med hvidchokolade creme. Jeg havde valgt citronkage fordi vi skulle have den efter Påskefrokosten, så det skulle være noget der ikke var for sød eller tung
Der blev også lavet enpåskekage i år – men modsat de forrige år, er den ikke lavet af mig. Den er lavet med hjælp fra mig, men ellers er det pigernes værk
Hver år laver jeg en kage til påsken. UdskrivE-mailTweetSynes godt om dette. De fleste år har jeg brugt fondant til at pynte den med, men i år valgte jeg at kaste mig ud i en glaze og afslutte med et marcipan bånd
Så i denne opskrift er der godt med creme. Om det er en decideret påskekage, tja det ved jeg ikke, men jeg ved, at den smager fantasisk og alle burde lave den her til familiehyggen i påsken
Jeg bestemte mig for, at bruge vores gode chokolade cupcakes opskrift som bund for eksperimentet (så jeg var sikker på, at der i det mindste var en ting, der smagte godt) og fandt en opskrift på marshmallow frosting på nettet