En god sovs til kylling opskrifter

Mors Kyllinge fad med kold cremefraiche persille sovs .

Mors Kyllinge fad med kold cremefraiche persille sovs .

Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Kylling i hvidvin-fløde-senneps sovs

Kylling i hvidvin-fløde-senneps sovs

Tilsætspinattentilsovsensammen med salt og peber. Pocheret kyllingebryst i sovs af hvidvin, fløde og sennep, med spinat og ovnstegte gulerødder
Marokkansk kylling med rosiner og ristede pinjekerner

Marokkansk kylling med rosiner og ristede pinjekerner

Den marokkanske kylling er tilgengæld fyldt med smag fra kanel og nelliker, hvilket passer rigtig fint sammen med sødmen fra rosinerne og det sprøde og nødde-agtige fra pinjekernerne – som alt sammen ligger og hygger sig i en lækker, cremet “sovs
Kalkun i sursød sovs

Kalkun i sursød sovs

Det er en nem og meget velsmagende ret, som på fin vis kombinerer det søde med det syrlige i engod balance
Grydestegt kylling

Grydestegt kylling

Men hvorfor egentlig stege enkylling i gryde, når man kan stege den i ovnen og derved opnå sprødt skind, mindre opvask og mindre fedt, men stadig god smag
Kylling med karry og havtorn

Kylling med karry og havtorn

Det brænder nemt på på grund af sukkeret, men det er værd at pusle om, for det bliver den dejligste sovs
Kylling i Rømertopf

Kylling i Rømertopf

tilengodsovstilkyllingen. Tør kyllingen med køkkenrulle både ud og indvendigt,. Fyld Rømertopfen med vand og lad den stå i ½ time
KYLLING I KARRY MED ÆBLE

KYLLING I KARRY MED ÆBLE

Den smager super godt, og er nem at lave. Når tiden er gået kommes æblerne og den hvide mælkesovs i. Så blev det tid tilendnuen lækker opskrift her på bloggen
Kylling i karry / crock pot

Kylling i karry / crock pot

En ret jeg altid har været glad for er kylling i rød karry og den skulle tilrettestilgryden. Da det var færdigt tog jeg noget af væden op i en lille gryde og jævnede med maizena, det blev derefter hældt tilbage i retten
Kylling stegt i gryde

Kylling stegt i gryde

Tag kyllingeoverlårene op, læg dem på et fad, og dæk dem til med stanniol, mens du laver sovs. Serveres med kartofler, agurkesalat, rabarberkompot og ensovs lavet af stegeskyen