I de næste to indlæg får du ensamlet oversigt over forslag til forret, hovedret og dessert, natmad og kransekagen, som naturligvis ikke kan undværes kl
Hæld fløden i og lad det koge stille, til sovsen tykner let. En lille lækker forret, lavet og serveret i en tapasskål eller en kokotte – hvad man nu har
Bliver det mere idyllisk, ja det gør det for lige så snart man træder indenfor på det gamle badehotel mødes man en flok søde og venligetjenere der er iklædt blå og hvidstribede kjoler og sammen med de gamle stuer, klassisk indretning med hvide duge, servietter og glasseneopstillet korrekt bliver vi sat til bords med udsigten over det solbeskinnede vesterhav, ja det er unikt og ses ikke ret mange steder
Hold godt øje og tag den ud, når osten er letgylden og boblende. Fristendeforret med æble, ge. Vores gæster i lørdags var vilde med disse fyldte parmesankurve og har bedt om opskriften
En tapas forret som ligger let og er hurtig at lave. Synes egentlig det er ret fint at starte ud med enforret, men nogle gange overtager dovenskaben og den bliver droppet
Den blå drik er lækker som en alkoholfri aperitif og passer godt til forretter og lette hovedretter. ), men stadig vil have en dejlig drink og en bubbly feeling, så rammer du plet med deres “blå” variant
Så er spinatrouladen her et alletiders bud på netop dét – og endda på en nem, hurtig og lækker måde. Den her spinatroulade med laks, avocado og flødeost byder januar velkommen på den helt sunde måde