Jeg har lavet en klassisk lille påske cupcakes som ligner enlille fuglerede med små påskeæg i. I min frosting har jeg tilføjet nutella som smager himmelsk sammen med vaniljekagen
Vi fik bestilt maden, hvorefter vi satte os ned ved et lille bord ved vinduet. Ordene “Jeg tror jeg er mere forelsket i denne kage end jeg er i dig”, undslap min mund – det beskriver vist meget godt hvor god kagen var En blød bund af vaniljekage, derefter et tykt lag blåbarmarmelade, og til sidst en lækker citron/limecreme, samt en smule kokos på siden af kagen
Fransk vaniljekage er en kage med store mængder vanilje, og der er brugt rigtig vanilje. Denne kage er usandsynligt lækker hvis du er glad for kaffe, og kan du ikke lide kaffe er selve kagen også lækker udenkaffecremen
En god grundopskrift som kan tilsættes det man har lyst til. Derudover gør dens milde smag at man kan anvende lidt af hvert i forhold til muffins hvis man ønsker frosting derpå
Denne dej brugte jeg til mine kage-æg. Ingredienser. Dejen. Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud. Bland mel og bagepulver og vend det, drysset gennemen sigte, i æggeblandingen skiftevis med smør og mælk