En rest vildt steg hvad kan jeg bruge det til opskrifter

En klassisk simregryde med gris, bacon og champignon

En klassisk simregryde med gris, bacon og champignon

Tilsætresten og lad gryden småsimre i en times tid under låg, tilkødet er mørt. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail tilenven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Det er Russernes Skyld – eller Mænd og Mørbrad

Det er Russernes Skyld – eller Mænd og Mørbrad

Restenkan du læse i avisen. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail tilenven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Det moderne liv uden fryser!

Det moderne liv uden fryser!

Resten af kødet bliver til fx en sandwich tilmadpakken, med fyld af rester fra aftensmadens skåle, enanden dag kan et par skiver af kødet strimles, krydderes, og steges med ris, æg og grøntsager

LASAGNE m SUPPE REST

Jeg valgte også at stege champignonerne først, så al vand slap ud og endtepanden frem for i min lasagne
Sprød skinkestang

Sprød skinkestang

Skær resten af dejen i strimler. Skær baconen i mindre stykker og stegdetpanden i lidt olie – eller læg det på et stykke køkkenrulle som placeres på en stor tallerken
Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – restenkanbruges i saucen – drys med salt og peber
Linse Kesslers bøffer

Linse Kesslers bøffer

Skær resten af stokken i store stykker, del løgene i halve og kom det hele samt de rensede champignon i en foodprocessor
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Tunfrikadeller – Fødevarestyrelsen anbefaler i et af de Officielle kostråd at vi skal spise mere fisk
Chili-/hvidløgskylling i feta-/tomatsovs

Chili-/hvidløgskylling i feta-/tomatsovs

Dette er en ret, hvor man kan komme alverdensgrøntsagsrester i, det behøver ikke nødvendigvis at være lige præcis dem, som jeg brugte og i lige præcis de mængder – Brug hvad du har
Kylling i ovn

Kylling i ovn

Læg kyllingen i et ovnfast fad, pensl med soja, og drys med salt og peber samt resten af krydderurteblandingen
Musaka

Musaka

Tilsæt smør og resten af mælken, og kog op under omrøring. Hæld resten af olienpanden, og svits løgene
Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute

Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute

Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, menjeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med enrest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler
Brød på pande - Naan og pandebrød

Brød på pande - Naan og pandebrød

Hold naan-brødene varme i et viskestykke, mensresten laves. Jeg har længe ønsket mig en ny ovn, så egentlig er jeg ikke vildt ked af, at den er gået i stykker, mendet er ærgerligt, når man så ikke kan lave brød eller mad i ovnen
Kyllingelasagne

Kyllingelasagne

Sæt grydentilbagevarmen, tilsætresten af mælken og pisk tilenensartet sauce – den skal lige op og koge i et minuts tid, imens du pisker hele tiden, og så vil den tykne
Krydret hvidkål og kylling med indisk "touch"

Krydret hvidkål og kylling med indisk "touch"

Tilsæt nu hvidkålen og vendden godt i olien og resterne af krydderierne. Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, mendet kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jegden på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt