En tysk forret opskrifter

Gourmet der hjemme

Gourmet der hjemme

Vinen var enTysk Merlinder Riesling. Lørdag aften stod på forældre besøg. Forret. Da vi var blevet gift i Juni måned var de en stor hjælp til at få dagen op at stå
Aspargesene hviner i Freienwill

Aspargesene hviner i Freienwill

på gavebordet og gæsterne får de nordtyske lækkerier. -Okay, okay, nu er det jo bare til enforret, og vi skal

14 tips til ferien

Tyskland bugner af glutenfri varianter af brød, boller, pizzabunde, crackers, muffins, pandekageblandinger med mere, så der er intet at frygte i Tyskland

Menneskevarme i isnatten

Underholdning er der også den næste dag, hvor et tysk tv-selskab har meldt deres ankomst i bygden. Min forret i restauranten, snekrabbebalottine med snekrabbebouillon, garneret med kraftig smagende dild og sødsyrlig havtorn, er i hvert fald både inspireret og ualmindelig vellykket