Opskrifter og vejledning medfølger på engelsk, hvor der er tre forskellige opskrifter at vælge imellem, men man kan selvfølgelig også eksperimentere selv, hvilket jeg da helt sikkert har tænkt mig en dag
Oprindeligt skal man bruge engelske muffins som bund, men da vi ikke lige havde fået bagt, brugte vi et sødmælksbrød som vi havde udstikket i den rigtige runde form, og herefter smørstegt på panden
Spis kålrullerne til ris, pasta, kartofler, rodfrugtmos, eller måske bare noget groft brød. 1,5 spsk engelsk sauce. Kom soy4you i en skål sammen med engelsk sauce og vand. 1,5 spsk engelsk sauce
Kom i engelske portions skåle og slå et æg ud i hver skål. Server med persille, citron både og brød. Min mor har ofte lavet denne ret, efter vi havde været i Bulgarien
Hjemmebagt brød serveret i papirspose – dejlig “nede på jorden”-stemning. Sammen med de råmarinerede jomfruhummere fik vi serveret hjemmebagt brød, en virkelig god og “grønt” smagende olivenolie samt lidt tørrede peperocini, en smule salt og et par friske citronbåde
Opskrifterne er først og fremmest lavet til et engelsk publikum, hvilket betyder, at vi som danskere, ud over almindelig inspiration, også kan få helt nye input til måltiderne
Grafen relater til den engelske undersøgelse, jeg skriver om nedenfor. I det seneste tillæg til “Isabellas”, “Country Liv” er der grundopskrift på det æltefri grydebrød fra min bog “Verdens bedste brød”
Det var et engelsk par, som havde valgt at holde deres store dag på dette charmerende sted. Det var en meget let omgang, hvor vi fik 3 skåle med dip og noget utroligt lækkert brød, der mere eller mindre mindede om "naan-brød" fra det indiske køkken
dk har det på deres bestillingsliste og ellers kan det også købes via tyske og engelske hjemmesider. Du kan snitte den i strimler og bruge den i wok retter, pita brød, panere og stege den, komme den i karrysovs, paprikasovs, eller bruge den som pålæg i en sandwich, i en burger… kun fantasien sætter grænser