Det hele den kombinatinaton af det super lækre fede fløde, sammen med den halvsure passion og friske mango smag, der gør den sidder liiiiige til at man har lyst til en til, og så en til, måske lige en enkelt mere, til der ikke er mere tilbage og man skal ud og lave en ny, så der er til næste gang man åbner køleskabet
Vi skrives/læses nok ved en enkelt gang inden kalenderen viser den første igen. Her kommer i hvert fald mit bud på en lækker (oglet) nytårsdessert, som jeg har oplevet kan overraske og begejstre “på trods” af ingredienserne…
Jeg fik sprøjtet flødebollerne rigtig fint op (der var dog et par enkelte svipsere), og de fik lov til at tørre fint op, først på køkkenbordet, og derefter i køleskabet
Koldskål er super enkel at lave, da retten kun indeholder få ingredienser. Hvis koldskålen anrettes i et vinglas kunne opskriften også bruges som en frisk sommerdessert
Det er i princippet meget enkelt. Salmiakbomberne vil gerne drøne på bunden af den lette iscreme og derfor er det lige så vigtigt at få vendt godt rundt i isen den først time på frost, som for at bryde iskrystallerne
Smag suppen til med salt og peber, og servér den i små glas med brød, peberfrugt, agurk og skalotteløg til fri afbenyttelse på et fad, alt efter hvad den enkelte kan lide og ønsker at spise oven på sin suppe
- Hvis man bruger dem korrekt, kan man få en skøn jordbærdessert, som er enkel, raffineret . Fløden piskes til en let skum og vendes forsigtigt sammen med æggemassen
Retten er relativ let at tilberede og kræver også forholdsvis få råvarer - men kombinationen af det søde og sure sammen med den lidt fede havtaske smager ganske enkelt helt himmelsk
Hæld massen på en sprøjtepose og sprøjt så eller et flot lille mønster på hver enkel mousse. Til den lille oglette omgang hjembragte italienske specialiteter, som du kan læse mere om her, hørte også en dessert
Havde både Jesper og jeg bare lyst til nogetletogenkelt til aftensmad. Efter to ugers ferie med familien, med masser af lækre retter og alt alt for mange desserter, is, chokolade mm