Den særlige fokus på gluten (som egentlig er et protein) har bla gjort at mange bevidst betaler dyrt for glutenfrieprodukter (som altså ikke erdefineretsom fuldkorn og dermed ikke har disse mængder af vitaminer og mineraler), uden at være diagnosticeret med cøliaki ellerglutenintolerence
Derforer frøet velegnet til glutenallergikere. Rør godt rundt, så alt bliverblandet grundigt sammen. lyderdet, når man sættertænderne i denne morgenmad
Glutenfri mel & grynJeg sysler lidt med at bage uden gluten, ikke fordi jeg erallergisk, men fordi jeg synes, min mave har det bedst uden for meget stivelse i maden
) hvor hun mente jeg var i vitamin og mineral mangel og havde mælke- og glutenallergi… Lød ok logisk i mine ører, da min mave altid har drillet/været et problem – og deter jo netop i tarmsystemet, at kroppen optager/henter sine vitaminer – så dethængersammen
Detdrejer sig især om mælk, sukker og gluten/hvede. Du får alle de næringsstoffer, kroppen har brug for, på nær kalorier, som i stedet hentes i fedtvævet