Er gluten det samme som stivelse opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Med denne metode vil enzymerne i melet nedbryde stivelse og proteiner til sukker og gluten, og man vil få et godt, saftigt brød
Sorghumbrød (Durrabrød)

Sorghumbrød (Durrabrød)

Tapiokoamel/-stivelseerdetsamme og bruges i mange glutenfri brød og. at selvom man ikke umiddelbart reagererglutenindholdet i stivelsen, så
Fuldkorn – skal – eller skal ikke?

Fuldkorn – skal – eller skal ikke?

Den særlige fokus på gluten (som egentlig er et protein) har bla gjort at mange bevidst betaler dyrt for glutenfrieprodukter (som altså ikke erdefineretsom fuldkorn og dermed ikke har disse mængder af vitaminer og mineraler), uden at være diagnosticeret med cøliaki ellerglutenintolerence
Boghvede Morgenknas

Boghvede Morgenknas

Derforer frøet velegnet til glutenallergikere. Rør godt rundt, så alt bliverblandet grundigt sammen. lyderdet, når man sættertænderne i denne morgenmad

ADT og opfølgning på Biopat

) hvor hun mente jeg var i vitamin og mineral mangel og havde mælke- og glutenallergi… Lød ok logisk i mine ører, da min mave altid har drillet/været et problem – og deter jo netop i tarmsystemet, at kroppen optager/henter sine vitaminer – så dethængersammen

En gennemgang af diverse kure

Detdrejer sig især om mælk, sukker og gluten/hvede. Du får alle de næringsstoffer, kroppen har brug for, på nær kalorier, som i stedet hentes i fedtvævet