Espresso kage kakao opskrifter

SUNDE ROMKUGLER

SUNDE ROMKUGLER

Herefter køres dadler, udblødte rosiner, banan, espresso og romessens sammen i minihakkeren. "Melet" puttes i en skål og røres med kakao og kanel
Baked Brownie

Baked Brownie

Smør formen eller beklæd den med bagepapir Bland mel, salt og kakaopulver sammen Smelt chokolade, smør og espressopulver i en metalskål over et vandbad
Tiramisukage

Tiramisukage

Bland espresso sammen med rom og hæld det over kagen. – kakaopulver drysses over den færdige kage. Tilsæt skyr, smagsneutral kokosolie (smeltet men ikke varmt) salt og kakaopulver og pisk igen
Intens, glutenfri brownie (med sorte bønner)

Intens, glutenfri brownie (med sorte bønner)

Tilsæt æg og espresso, og  blend.  Det her er en superintens kage, med en dyb smag af kakao, en kompakt, næsten konfekt-agtig krumme og masser af skønne, store stykker af mørk chokolade og valnødder
Osteria 16

Osteria 16

Hvor meget mælk ønsker du i din espresso. Man kan i øvrigt med fordel beklæde indersiden af skålen/faden med husholdningsfilm, for så er kagen meget nemmere at få ud i pæn tilstand, inden man drysser kakao over og skærer den
Dyk ned i kaffekoppens velbryggede univers

Dyk ned i kaffekoppens velbryggede univers

Espresso Marocchino (kakao). Italiensk kaffe er sagnomspundet og verdensomspændende – for hvem har efterhånden ikke taget espressoen, cappuccinoen eller caffellatten til sig
Chokolade lækker brownie

Chokolade lækker brownie

Tilsæt de tørre ingredienser og herefter olie og espresso mens der køres. Lørdag duftede hele køkkenet af chokoladekage, for jeg var gået igang med denne chokolade lækre brownie
Chokolademuffins med bønner  og efterårsdage

Chokolademuffins med bønner og efterårsdage

Tilsæt de tørre ingredienser og herefter olie og espresso mens der køres. 75 g mørk kakao. 1 shot espresso. Bag kagen ved 180 grader i ca. 75 g mørk kakao. 1 shot espresso
Tiramisu

Tiramisu

Afslut med at strø kakao gennem et si på toppen af din tiramisu kage. Kage.  Ingredienser250g Mascarpone4 pasteuriserede æggeblommer100g sukker1-2 dl stærk kaffe (Espresso)1 dl cognac2,5 dl fløde1 pakke ”lady fingers”Kakaopulver
Tiramisukage

Tiramisukage

espresso, eller meget stærk kaffe. En dag havde jeg en kakaobund i overskud, og lavede derfor denne tiramisu kage med brombær og lime
Frosting - to die for

Frosting - to die for

afkølet espresso, man kan bruge instant kaffe der røres i lidt lun mælk, men det gir' ikke den samme smag
Tiramisu - En italiensk klassiker

Tiramisu - En italiensk klassiker

Specielt godt i kage. Kakao pulver. Og nu skal kagen ellers bare samles. Inden servering drysses et lag kakao henover

Choko-mocca-cupcake

De her kager er gode, og derfor skal i da have opskrigten. kakao. Den første udgave var jordbær-kage-cupcakes

Victorias Chokoladekage

Tilsæt smør, kaffe og mælk og derefter vanillesukker, mel, kakao og bagepulver. Stil kagen til afkøling