Smør formen eller beklæd den med bagepapir Bland mel, salt og kakaopulver sammen Smelt chokolade, smør og espressopulver i en metalskål over et vandbad
Bland espresso sammen med rom og hæld det over kagen. – kakaopulver drysses over den færdige kage. Tilsæt skyr, smagsneutral kokosolie (smeltet men ikke varmt) salt og kakaopulver og pisk igen
Tilsæt æg og espresso, og blend. Det her er en superintens kage, med en dyb smag af kakao, en kompakt, næsten konfekt-agtig krumme og masser af skønne, store stykker af mørk chokolade og valnødder
Hvor meget mælk ønsker du i din espresso. Man kan i øvrigt med fordel beklæde indersiden af skålen/faden med husholdningsfilm, for så er kagen meget nemmere at få ud i pæn tilstand, inden man drysser kakao over og skærer den
Espresso Marocchino (kakao). Italiensk kaffe er sagnomspundet og verdensomspændende – for hvem har efterhånden ikke taget espressoen, cappuccinoen eller caffellatten til sig
Tilsæt de tørre ingredienser og herefter olie og espresso mens der køres. Lørdag duftede hele køkkenet af chokoladekage, for jeg var gået igang med denne chokolade lækre brownie
Tilsæt de tørre ingredienser og herefter olie og espresso mens der køres. 75 g mørk kakao. 1 shot espresso. Bag kagen ved 180 grader i ca. 75 g mørk kakao. 1 shot espresso
Afslut med at strø kakao gennem et si på toppen af din tiramisu kage. Kage. Ingredienser250g Mascarpone4 pasteuriserede æggeblommer100g sukker1-2 dl stærk kaffe (Espresso)1 dl cognac2,5 dl fløde1 pakke ”lady fingers”Kakaopulver