Tilbehøret har jeg valgt at holde fuldstændig som i den traditionelle version - tomater, persille og bladgrønt,og en helt speciel dressing af Tahina, ved navn Taratour
Spis en salat med lidt creme fraiche dressing til, mere behøver man faktisk ikke. Vi har prøvet at lave falafler før men det er aldrig rigtig blevet helt perfekt, men denne gang lykkedes det Denne opskrift er måske en fordansket version i forhold til de andre der findes, men den virker og så smuldrer de ikke på panden
dilddressing. Wannabe-Pita med kålklatter, falafel og oksesteak. Ønsker man mere dressing kan man smørre den anden kålpandekage, som vendes ovenpå resten af fyldet
Tilbehør kan du varierer som du lyster, men jeg kan klart anbefale falafel. Dressing. Bland alle ingredienserne til dressing og bland med blomkåls couscous
Du kan spise kålen rå, og det kan snittes fint og kommes i salaterDu kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretterKålen kan bruges til kåldolmereMan kan bruge kålen som erstatning til madpandekager/fladbrød og fylde det med oksekød eller falafel
Jeg var ret spændt, da jeg skulle prøve falafel-mix fra Al´Fez. Jeg lod dem køle en anelse ned, og blandede derefter med tomater, agurk, rød peber, rødløg og lidt koriander og en god gang rucola på toppen – og en dressing med citron, hvidløg, salt/peber og olivenolie
Du kan spise kålen rå, og det kan snittes fint og kommes i salaterDu kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretterKålen kan bruges til kåldolmereMan kan bruge kålen som erstatning til madpandekager/fladbrød og fylde det med oksekød eller falafel
Noget af det allerbedste, man kan få i pitabrød, er falafel. Tunmousse med rejer og kold dressing. Det smager bare så godt, og derfor får du naturligvis også min favoritopskrift på hjemmelavet falafel herunder