brun farin. Afkøl de færdige kager på en rist og nyd dem, for de er virkelig gode. Hak tranebær og chokolade groft og rør det i dejen sammen med havregryn, revet ingefær, appelsinskal og citronskal
Vend havregrynog brun farin i. I mens smeltes brun farinog fløde til farinen er helt opløst. Lad det smelte sammen, til alle havregrynene er fugtige og kan samles
Bland herefter i en anden skål smør, æg, sukker ogfarin sammen. Yep - det er i hvert fald ikke sidste gang disse basser kreeres, for kombinationen mellem banan, havregryn, chokolade og mandler, den er altså ikke til at kimse ad
selvom du laver dobbelt portion er der nok ikke nogle rester tilbage, når du først har smagt kagen. Tærten her er bagt med en karamel-agtig sauce, som hældes over æblerne og derfor bliver en lækker masse omringet af mørdej
Kom til sidst havregryneneog bland så de er fordelt jævnt i dejen. Flasken giver lidt sig selv, men opskriften herunder på nogle rigtig nemme småkager er uden sidestykke
brun farin. Hæld havregryn, fuldkornsrismel, salt, sukker og smør i foodprocessoren, og kør det hele til en smulredej, det vil sige en dej der falder fra hinanden, men kan klemmes sammen mellem fingrene
Lækre og sprøde småkager med daimsmag. Og der er simpelthen ikke noget værre end madspild. Tro mig, du vil ikke opdage, hvad der er sket, før din småkagedåse er helt tom
brun farin. De hardcore vil sikkert mene, at det så ikke har noget med en Drømmekage fra Brovst at gøre, meeen det er der nu delte meninger om, og det har vi jo heldigvis ret til at have På billederne er der brugt havregryn, hvis der er nogle, der studser over, at den ser lidt anerledes ud end normalt