Tilsætgrøntsagerne og kyllingen og anret den på et flot fad eller i en stor skål. Prøv med andre grøntsageri salaten, fx majs, fennikel, agurk, porrer, forårsløg og spidskål
Rør nødder og porre-selleriblandingenifarsen og læg farsen ovenpå porrestrimlerneifadet. Tag dem op, lad dem dryppe af og anbring dem i ovnfast fad, som vist på billedet
Rør alle ingrediensermed undtagelse af løg, olie og smør hurtigt og ”sjusket” sammen til en fars – den skal ikke være blank og glat som en frikadellefars
kartofler, brunede kartofler, en grønkålssalat, rødkålssalat og minfarsfantastiske sauce. Skær forsigtigt langs kanten af brødformen, vend brødformen på hovedet over det fad som den skal serveres på
Dette kan gentages én gang mere, hvis du laver den i et stort fad. Men i denne udgave sneg en smule pasta sig også ind (min far tror ikke, man kun kan leve af grøntsager) og når den er med fuldkorn, skal den være så velkommen
Hæld æggemassen ifadetmedkødfars. Start med at røre en farstil bunden. Fordel den i et stort fad. I denne udgave af tærten har jeg anvendt typiskevintergrøntsager