Fars i fad opskrifter

Fars nudelsalat

Fars nudelsalat

Tilsæt grøntsagerne og kyllingen og anret den på et flot fad eller i en stor skål. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken
Porrepakke med krydret fars

Porrepakke med krydret fars

Rør nødder og porre-selleriblandingen i farsen og læg farsen ovenpå porrestrimlerne i fadet. Tag dem op, lad dem dryppe af og anbring dem i ovnfast fad, som vistbilledet
Chokoladekage m. kaffesirup

Chokoladekage m. kaffesirup

Når kagen er færdigbagt vendes den ud af formen og placeres på et fad og prikkes så på hele overfladen med en tandstik
Bürek

Bürek

Rør alle ingredienser med undtagelse af løg, olie og smør hurtigt og ”sjusket” sammen til en fars – den skal ikke være blank og glat som en frikadelle fars
Kålruller

Kålruller

Lav i så fald en fars som hvis du skulle lav deller, dog ikke for flydende. Læg rullerne i et ildfast fad og hæl sovsen over
Smækre Oksecannellonis

Smækre Oksecannellonis

fars ind og rullen lægges i en fad. Pres hvidløget, fjern kernerne i tomaterne og hak tomatkødet fint – bland alle ingredienserne i farsen og rør den grundigt sammen inden den stilles ½ time i køleskabet
Cornichons med et tvist

Cornichons med et tvist

Herefter ligges agurkenerne i et fad, og de overhældes med den halve deciliter salt. De små agurker er ikke billige, men det færdige resultat er på alle måder så meget bedre end dem man kan finde på hylderne i supermarkedet
Fyldte bagte tomater

Fyldte bagte tomater

Til sidst røres rasp i og farsen smages til med salt og peber. Selv midt i juletiden skal der selvfølgelig koges linser
Farsbrød Deluxe!

Farsbrød Deluxe!

– En kombination af fars i fad, farsbrød og forloren hare. Vi skulle have farsbrød. Kender I det, at man laver en ret, og så ved man ikke helt hvad man har lavet
Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter

Tilsæt æg og løg og rør godt i farsen. Fars. Halver peberfrugterne og sæt dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie
Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater, feta og ris

Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater, feta og ris

Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. hakket kyllingekød1 løg, finthakket eller revet1 fed hvidløg1½-2 dl. kogte ris2 håndfulde hakkede soltørrede tomater1 dl. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 35 minutter. 1 fed hvidløg. 1½-2 dl kogte ris. 1 håndfuld hakket persille