Rør nødder og porre-selleriblandingenifarsen og læg farsen ovenpå porrestrimlerneifadet. Tag dem op, lad dem dryppe af og anbring dem i ovnfast fad, som vist på billedet
Til gengæld har jeg både været på besøg hos Bibliotekarforbundeti København, jeg har været tilminfars fødselsdag iKolding og jeg har været på kursus iHerning - plus det løse
Nu tænker du sikkert. Det går ikke hånd i hånd. Sund mad kan ikke smage godt". Prøv denne herligelille sag, og jeg garanterer dig, at du efterfølgende vil synes, at det er en sand nydelse af spise sunde desserter
Rør alle ingredienser med undtagelse af løg, olie og smør hurtigt og ”sjusket” sammen til en fars – den skal ikke være blank og glat som en frikadellefars
kartofler, brunede kartofler, en grønkålssalat, rødkålssalat og minfarsfantastiske sauce. Skær forsigtigt langs kanten af brødformen, vend brødformen på hovedet over det fad som den skal serveres på
Beklæd et stort ildfastfad med bagepapir og bland blomkål, kikærter og karryolien godt sammen deri og sørg for at fordele det godt ud på fadet, så det så vidt som muligtikkeliggeri lag