Fars og porrer i fad opskrifter

Fad i ovnen med fars, porrer og kartofler

Fad i ovnen med fars, porrer og kartofler

over ogfarsfadet bages derefter færdigt. finthakkede løg ifarsen sammen med persilleog ca. Men i dag får Iopskriften på en dejligvinterret med gode vintergrønsager som porrerog kartofler
Fars i Fad med hele Porrer og Kartoffelmos

Fars i Fad med hele Porrer og Kartoffelmos

Læg porrerne ovenpå farsen. Fordel farseni bunden af et smurt ildfastfad. Rør mælken ifarsenlidt efter lidttil den har en god fast konsistens

Krydret fars i fad er dejlig restemad…

En alt-i-ét-fad ret – grøntsager, kartofler ogfars. er der ikkenoget bedre end farsmad. God at spiseog nem at rydde op efter, mens fadet er i ovnen
Fars nudelsalat

Fars nudelsalat

Prøv med andre grøntsager i salaten, fx majs, fennikel, agurk, porrer, forårsløg ogspidskål. Tilsæt grøntsagerne ogkyllingenog anret den på et flot fad eller i en stor skål
Farserede porrer

Farserede porrer

En lettere udgave, men som tager lidt længere tid ved at lægge de næsten kogteporrer tæt ved siden af hinandeni et smurt ovnfast fad af passende størrelse og dække dem med farsenog evt
Porrepakke med krydret fars

Porrepakke med krydret fars

Farsenimin udgave en ganske almindeligfrikadellefars (som du kan se opskriften på her) – er rørt med porrer, finthakketselleriog med ristede, grofthakkede hasselnødder
Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder

Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder

kartofler, brunede kartofler, en grønkålssalat, rødkålssalat ogminfarsfantastiske sauce. Skær forsigtigt langs kanten af brødformen, vend brødformen på hovedet over det fad som den skal serveres på

Farsbrød Deluxe!

Porrerne hakkes iskiverog fordeles på midten af farsen. – En kombination af farsifad, farsbrødog forloren hare

Madspild eller Mallorca?

Rigtig mange rester kan bruges som kødstrækkere i en fars eller i en brøddej. Brug gerne toppene af porrer, fennikel, forårsløg, skræller af rodfrugter kan vaskes, tørres og steges tilchips
Fars i fad med porrer

Fars i fad med porrer

I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. m. n. s. a. l. g. f. e. u. b. d. o. p. k. r. t. j. ,. v. ø. D. J. æ. å. h. y. O. S. F. (. 2. ). 1. 0. ½. L. G. K. -. 5. P. T

Farsfad med porrer

Rør en fast fars af svinekød, hakket løg, mel, mælk, salt og peber. Smør et ildfastfad med margarinenog drys rasp over, så det er fordelt i hele fadet
Favorit And Nr. 1.

Favorit And Nr. 1.

Det tager lidttid at lave farseret and, men i den sidste ende, får alle et lækkert stykke and, som er utroligtsaftigtogaltidimponerer ved spisebordet

Porrer i fars

Her var hver enkelt porre pakket indifars, og man kunne så enten stege dem på pande eller i ovn. Og så smager den tilmed lækkert – hvis man altså kan lideporrer