Fars til hakkebøf opskrifter

Fyldte hakkebøffer

Fyldte hakkebøffer

Ælt farsen godt sammen med salt og peber, så holder det bedre sammen. Det bedste resultat får du naturligvis med KitchPro’s Stuffed Burger Press, som netop er designet til at presse fyld i en hamburger
Farvestrålende hakkebøffer med grøntsager

Farvestrålende hakkebøffer med grøntsager

Fars, Hakkebøf, Ko. Farsen og grøntsagerne hældes i en skål og blandes godt sammen (med håndkraft). Opskriften blev straks gemt, og nu har den så også fundet vej til bloggen
Hakkebøf på frost og grill

Hakkebøf på frost og grill

Sådan fortsatte jeg til der ikke var mere fars. Har du en almindelig pakke fars stående, former du bøfferne – tryk dem godt flade og krydr med salt og peber inden de lægges på den varme grill
Hakkebøf med bacon

Hakkebøf med bacon

Bland kødet godt sammen, til du har en sammenhængende fars. Del kødet i fire lige stor portioner, og form dem tilhakkebøffer
Hakkebøffer med karameliserede løg og svampe

Hakkebøffer med karameliserede løg og svampe

Del farsen op i fire lige store dele og krydr på begge sider. Lidt fedtstof til stegning. en hakkebøf med brune løg, champignon og syltede rødbeder
Grøn pastasalat

Grøn pastasalat

Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Bøf, bløde løg og brun sovs

Bøf, bløde løg og brun sovs

Smør og olie til stegning. Der er tale om hakkebøf med bløde løg og brun sovs, og det kom på madplanen, da det lige er en ret efter min mands mave

Madplan uge 9 :)

Hakkebøffer med pommes frites lavet af squash og en lækker sauce til. ) Beklager der ikke kom madplan op i går, og at der har været lidt stille på bloggen
Tunkage (Timballo di tonno)

Tunkage (Timballo di tonno)

Rør det hele sammen til en ensartet fars. Nogle særlige ønsker til mad de næste dage spurgte jeg letsindrigt fruen, som er på farten i nogle dage

Mit liv før Bagedysten

Ligeså stor respekt som jeg har for mit eget valg om at drive det til noget, jeg kunne leve af. Somrene blev brugt i kolonihaven hos mine bedsteforældre i Herlev, hvor vi (min bror og jeg) åd os mætte i rabarbergrød og hakkebøf med bløde løg, sovs og kartofler
Selleribøffer

Selleribøffer

Og her er en nem udgave, hvor du ikke engang behøver at rive dem og blande en fars op. Hakkebøffer går også fint, men mine forslag skal ikke begrænse dig til at servere andet

Broccolisalat

Spis til fx et stykke kylling, fisk eller en hakkebøf. Det er surt/sødt/salt/bittert-kombinationen, der gør tricket, og den er god til alt muligt
Farsbrød med hvidløg og rosmarin

Farsbrød med hvidløg og rosmarin

Laver af og tilfarspindsvin eller andre former for fars af svinekød, men hakket okse bliver tit kun brugt til div
Kød til fryseren...

Kød til fryseren...

Uha, sådan en helt frisk fars, smager altså bare bedre. Vi lavede os lige nogle lækre hakkebøffer på grillen og spiste med en broccoligratin, ovnstegte champignons og en lækker hjemmelavet kryddersmør

Cremet byg med persille og porrer (tilbehør)

Flødekogt perlebyg som tilbehørtilhakkebøf. Det hører efteråret til. Jeg har i det mindste en solferie at se frem til (om et halvt år), men for ham – hvis humør er følsomt afhængigt af solskin – har sommeren indtil nu været en rædsel