Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon. Derfor, måtte jeg på jagt på nettet, og finde en opskrift der kunne minde om det lækre farsbrød med en kerne af ost
Amerikansk farsbrød med bacon og oksekød. Græsk farsbrød, farsroulade, forloren hare. Et farsbrød der ligger blandt mine favoritter er amerikansk – guderne skal vide hvorfor det er amerikansk – farsbrød med bacon og oksekød
Skær stokken fra – den kan bruges i supper eller hakkes og bruges i frikadeller eller farsbrød. Vil du have kød i, kan du svitse strimler af kylling, hakket oksekød eller skinkekød i tern, inden du kommer kålen i
Farsbrød med grønsager, skyr dressing og bagte rodfrugter. Ratatouilletærte med hakket oksekød. En af dagens salater blev denne her, dejlige grove salat
I mens blandes kødet med lidt salt og peber, hvorefter det formes til et godt, gammeldags farsbrød. 500 g hakket oksekød. Relateret 500 g hakket oksekød
Så valget faldt på et græsk farsbrød. Jeg spiste kartoffelmos og ærter til farsbrødet, men det vil også gøre sig godt med ovnstegte eller råstegte kartofler, salat og tzatziki
Jeg havde gæster til aftensmaden igår og havde besluttet at lave et farsbrød. Farsbrød kender de fleste bedst som den forlorne hare omsvøbt i bacon, men jeg ønskede en noget sundere version, og det blev til dette
Bland oksekød, æg, rasp, mel og mælk i en skål så det bliver fast. Forloren Farsbrød. Hvis man ikke vil have et ”vådt” farsbrød, så skal man bare halvere mængden af mælk og vand til sovsen, og så tilsætte det når man laver sovsen