Tag et stor stykke bagepapir, og lægbaconskiverne taglagt, i en lang række. Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrødmed ost og bacon
Farsbrød er nærmest pakket ind i bacon – det er i hvert fald tilfældet i den opskrift, du får ved at klikke på linket her i starten af teksten eller på billedet under
En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. Det skal være sådan en aflang smal form og så skal den barderes medbacon i rigelige mængder
farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. æg tilsættes og derefter hakkede nødder som røres til en ensartet fars
Forloren hare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende. Form farsen til et brød – franskbrød – læg det i et smurt ovnfast fad, og dæk det medbaconskiver
Det er såmænd ikke, fordi de smager så meget anderledes end et farsbrødmed de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke
Smag til med salt og peber, og form til tre små farsbrød, som derefter rulles i baconstykkerne. Opvarm lidt olie og smør på en pande, og steg så farsbrødene på alle sider, til baconen er sprød
Farsbrødmed ovnbagte rodfrugter, mayodressing og fennikelfræs. Søndagen endte med at stå på helstegt kylling, så jeg vil bruge de får rester, til en rodfrugte-pizza toppet med kylling, bacon og oliven
Fordel tomaterne i et ovnfast fad og lægfarsbrødene på en rist ovenpå fadet. Skær løgene i kvarte og kom dem i en foodprocessor sammen med krydderier, kød, æg, brød i mindre stykker og revet ost