Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrødmed ost og bacon. Derfor, måtte jeg på jagt på nettet, og finde en opskrift der kunne minde om det lækre farsbrødmed en kerne af ost
Amerikansk farsbrødmedbacon og oksekød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
Farsbrød er nærmest pakket ind i bacon – det er i hvert fald tilfældet i den opskrift, du får ved at klikke på linket her i starten af teksten eller på billedet under
En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. Det skal være sådan en aflang smal form og så skal den barderes medbacon i rigelige mængder
farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. Nu er det bare at gå i krig medbaconflet, det er jo kun fantasien der sætter grænser …
Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 1 pakke bacon
Farsbrød virker måske lidt gammeldags, men herhjemme er vi vilde med det. Det smager skønt, er let at variere med forskellige ingredienser og krydderier - og så er det dejligt nemt og hurtigt at smække det i ovnen, hvor det klarer sig selv
Det er såmænd ikke, fordi de smager så meget anderledes end et farsbrødmed de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke
Smag til med salt og peber, og form til tre små farsbrød, som derefter rulles i baconstykkerne. Opvarm lidt olie og smør på en pande, og steg så farsbrødene på alle sider, til baconen er sprød
Farsbrødmed ovnbagte rodfrugter, mayodressing og fennikelfræs. Søndagen endte med at stå på helstegt kylling, så jeg vil bruge de får rester, til en rodfrugte-pizza toppet med kylling, bacon og oliven
Fordel tomaterne i et ovnfast fad og læg farsbrødene på en rist ovenpå fadet. Server med kartoffelmos og hakket bredbladet persille på toppen og hyg dig