Farsbrød med bacon opskrifter

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrødmed ost og bacon. Derfor, måtte jeg på jagt på nettet, og finde en opskrift der kunne minde om det lækre farsbrødmed en kerne af ost

Klassisk farsbrød

I et ildfast fad formes farsbrødet og den dækkes medbacon. man skal lave et rektangel farsbrødmed flad top
Farsbrød

Farsbrød

Amerikansk farsbrødmedbacon og oksekød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars

Farsbrød Deluxe!

Men fedt med så mange indslag. Bacon flettes og lægges over farsbrødet (kanterne bukkes ind under farsen)
Italiensk farsbrød (Polpettone al forno)

Italiensk farsbrød (Polpettone al forno)

En ret som både mine forældre og bedsteforældre gennem tiderne har lavet utallige gange, i en hel traditionel stil, med enten røget spæk eller bacon
7 med bacon

7 med bacon

Farsbrød er nærmest pakket ind i bacon – det er i hvert fald tilfældet i den opskrift, du får ved at klikke på linket her i starten af teksten eller på billedet under
Forloren hare

Forloren hare

En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. Det skal være sådan en aflang smal form og så skal den barderes medbacon i rigelige mængder
Forloren hare a la farmor

Forloren hare a la farmor

Læg dem tæt på farsbrødet og brun det midt i ovnen. Sådan gør du Rør det hakkede kød godt med salt og peber

Paleo forloren hare med baconflet, fennikel og æble

farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. Nu er det bare at gå i krig medbaconflet, det er jo kun fantasien der sætter grænser …
Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater, feta og ris

Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater, feta og ris

Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 1 pakke bacon
Forloren hare

Forloren hare

Forloren hare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende. Svinebaconen går jeg ikke på kompromis med
LCHF-kyllingefarsbrød

LCHF-kyllingefarsbrød

Farsbrød virker måske lidt gammeldags, men herhjemme er vi vilde med det. Det smager skønt, er let at variere med forskellige ingredienser og krydderier - og så er det dejligt nemt og hurtigt at smække det i ovnen, hvor det klarer sig selv
Æblekrydrede farsmuffins med rosenkål

Æblekrydrede farsmuffins med rosenkål

Det er såmænd ikke, fordi de smager så meget anderledes end et farsbrødmed de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke
Forloren hare

Forloren hare

Smag til med salt og peber, og form til tre små farsbrød, som derefter rulles i baconstykkerne. Opvarm lidt olie og smør på en pande, og steg så farsbrødene på alle sider, til baconen er sprød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fordel tomaterne i et ovnfast fad og læg farsbrødene på en rist ovenpå fadet. Server med kartoffelmos og hakket bredbladet persille på toppen og hyg dig