Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. kogteris2 håndfulde hakkede soltørrede tomater1 dl. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 1½-2 dl kogteris
Bland fetaostmed presset hvidløg. Rør det hakkede kød med ægget og de kogteris. Græsk farsbrød – Det er så skønt medfarsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smager stadig godt
Så stod den på farsbrødmed kartoffelmos og champignoner. Rester af farsbrødet kan dagen efter spises på et stykke rugbrød eventuelt med syltede rødbeder
Den legendariske oksekød farsbrødmedfetaog Tzatziki. Farsbrød Oksekød. Så her vil jeg så bare sende opskriften og dele det mednogen, der kunne være interesserede - virkelig god opskrift
Det kunne også være lidt kogteris, kogtog most kartoffel. Dette trick kan bruges både til farsbrødmed okse og svinekød, frikadeller, forlorenhare, kødboller i ovnen, bøffer, sammenkogte retter, kødsovs, lasagne osv