Farsbrød med persille opskrifter

Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Græsk farsbrød – Det er så skønt medfarsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smager stadig godt
Farsbrød

Farsbrød

Amerikansk farsbrødmed bacon og oksekød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
Farsbrød med linser og cashewnødder

Farsbrød med linser og cashewnødder

Tilsæt også de færdigkogte linser, tomatpuré, rasp, persille, salt og chilipulver. Dette farsbrød smager rigtig godt, og har du endnu ikke besluttet, hvad du skal spise til jul, kan du jo overveje at lade det være midtpunktet i en dyrevenlig julemiddag
Græsk farsbrød med panchetta

Græsk farsbrød med panchetta

Smør et ovnfast fad med smør og form farsen til et aflangt farsbrød. I midten af farsbrødet lægges smuldret feta
Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater, feta og ris

Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater, feta og ris

Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 1 håndfuld hakket persille
7 med bacon

7 med bacon

Farsbrød. Det er nemlig små tomater fyldt med alt det gode – bacon, mayonnaise, løg og persille – what’s not to like
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Fordel tomaterne i et ovnfast fad og læg farsbrødene på en rist ovenpå fadet. Server med kartoffelmos og hakket bredbladet persille på toppen og hyg dig
Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Bland persille og fetaosten - brug en gaffel til at mose fetaen med. Kom risene i kogende vand med salt
Farsbrød med krydderurter og ost

Farsbrød med krydderurter og ost

Jeg er stor tilhænger af farsbrød, man kan variere det i det uendelige og bruge hvad man har, og det passer sig selv i ovnen, mens man kan lave alt muligt andet
Farsbrød med peberfrugt, champignon og oliven

Farsbrød med peberfrugt, champignon og oliven

et lækkert farsbrød. Vores tilbehør til farsbrødet var bagt rødbedesalat. 1 lille håndfuld persille. Bag farsbrødet ved 180 grader i 50 minutter. 1 lille håndfuld persille
Amerikansk farsbrød

Amerikansk farsbrød

Raspen blødes op med boullion, og står et par min, inden det røres i. Det er et farsbrød der smager rigtig godt, og er nemt at lave