Farsbrød med rodfrugter opskrifter

Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Evt lidt rodfrugter i grove stykker hvis der lige er et par rester i kølekabet, så lad dem ryge med ved siden af kartoflerne også
Farsbrød med linser og cashewnødder

Farsbrød med linser og cashewnødder

Servér det eksempelvis sammen med bagte rodfrugter, rødkålssalat eller på et stykke rugbrød. Dette farsbrød smager rigtig godt, og har du endnu ikke besluttet, hvad du skal spise til jul, kan du jo overveje at lade det være midtpunktet i en dyrevenlig julemiddag
Græsk farsbrød med panchetta

Græsk farsbrød med panchetta

Evt lidt rodfrugter i grove stykker hvis der lige er et par rester i kølekabet, så lad dem ryge med ved siden af kartoflerne også
Grøntsagsboost med grøn juice

Grøntsagsboost med grøn juice

Frikadeller og farsbrød. De smager skønt med forskellige rodfrugter og frugt. Jeg bliver loadet op med ekstra vitaminer og sundhed
Oliventapenade

Oliventapenade

Farsbrødmed feta, spinat og nødder. Hjemmelavet frisk pasta med æg. Rösti af rodfrugter. Pasta med oksefilet
Farsbrød med rodfrugter og kartofler

Farsbrød med rodfrugter og kartofler

Alle ingredienserne røres sammen, formes til et farsbrød og dækkes med bacon i skiver. Torsdag aften stod den på farsbrød
Gratinerede rodfrugter – varmt og lækkert

Gratinerede rodfrugter – varmt og lækkert

Vi fik rester af et farsbrødmed grøntsager til – men retten er god som tilbehør til stort set alt - eller med nogle skinketern i som en selvstændig ret
Hverdagsmad med rodfrugter

Hverdagsmad med rodfrugter

Farsbrødmed grøntsagfyld. Hverdagsmad med rodfrugter. En pose gulerødder, en med pastinakker eller persillerod, en selleri, et bundt porrer, en pose jordskokker (det er i øvrigt mosegrise, der æder mine i haven - små slyngler – må flytte bedet næste år)

Jordskokkesalat med æble og gorgonzola

Bevares…vi kan da alle sammen servere frikadeller, farsbrød og pasta med kødsovs hele året rundt, men jeg synes nu alligevel at der er noget stemningsfuldt og hyggeligt ved at udnytte hvad den enkelte årstid har at byde på lige nu – og mon ikke det også giver en lidt mere varieret kost, hvis man bare engang i mellem kaster sig over nogle af de skønne råvarer der er årstidsbestemt, og derfor kun fås i en begrænset periode

Forloren hare med appelsin

Farsbrødmed champignoner og tomater. Blandet farsbrød på grill. Farsfad medrodfrugter. Ungerne er ikke så vilde med ideen med frugt i varm mad, men det er jo heldigvis muligt at sortere det fra, man ikke kan lide og spise resten

Oksefarsbrød med grøntsager

Rør det hakkede oksekød sejt med salt. Rør farsen med opblødt brød, løg, æg, grønsager og peber. Smør en brødform med lidt olie, kom farsen i formen