Farse opskrifter

Kødboller i tomatsovs

Kødboller i tomatsovs

Jeg havde en rest kogte ris tilovers fra min karryret, så de røg også i farsen i bedste "stop spild af mad" stil
Bønnedeller

Bønnedeller

Farsen kan krydres på alle måder. Bland alle ingredienser, undtagen mel og rør farsen grundigt igennem
Farseret kalkun og svamperagout

Farseret kalkun og svamperagout

Tilsæt løg, æg, timian, salt, peber og kalvekød og rør farsen godt sammen. Fyld farsen i kalkunen og sy den sammen med bomuldssnor
Fyldte zucchiniblomster

Fyldte zucchiniblomster

Jeg elsker specielt blomsterne, som kan dyppes i en bignetdej og frituressteges til noget at det mest velsmagende jeg kender, fyldes med grøntsagsfyld eller farseres som nedenfor
Hjemmelaget fiskepudding ♥

Hjemmelaget fiskepudding ♥

Hvis du har en kjøkkenmaskin lager du raskt fiskefarse på få minutter. Kjør den godt i en kjøkkenmaskin eller stor blender til en jevn farse
Et sommer maraton

Et sommer maraton

Ta fram farsen fra fryseren, start prosesen med å stappe pølsene. Dette skyldes i stor grad min manglende evne til å skille mellom medisterdeig og kjøttfarse
Farsbrød med parmaskinke

Farsbrød med parmaskinke

Rør farsen sammen med løg, chili, persille, æg, muskatnød, salt og peber. Form farsen som et brød, og kom det i et ovnfast fad
farserede fennikel m kantareller

farserede fennikel m kantareller

Men skiller man knolden i de enkelte bladskeder, kan de farseres. Der er stadig masser af kantareller, så dem har jeg valgt til farseringen sammen med porre og basilikum

En kikk på kikerter

Mos dem til en fin farse, og smak til med salt og pepper. De siste dagene har det blitt hurtig koking, så det blir ikke noen fiskesuppe denne uka
Frikadeller

Frikadeller

Ælt farsen godt igennem. Sørg for at få mest mulig luft med når farsen æltes. Det kaldes også at slå farsen igennem

Om pølser og kurs

Sette P-farsen kaldt·          Måle opp krydderblandingen til lammepølsene·         Dele opp kjøtt og spekk til lammepølsene, blande inn krydderes og sette kaldt ove natta         Pause

Frikadeller

Ælt farsen godt igennem. Sørg for at få mest mulig luft med når farsen æltes. Det kaldes også at slå farsen igennem

Bobotie, sydafrikansk farsbrød

Blandingen kommes i et ovnfast fad, farsens presses sammen med en spartel. Pisk mælk og æg sammen med salt og peber, hældes over kødfarsen og pynt med resten af lauerbærbladene

Farserede portobello til fiskefrikadeller

Du kan farsere et have af grøntsager – peberfrugter, tomater, squash, auberginer og meget andet – men nu havde Brugsen lige portobello på tilbud, så vi fik farserede portobello