Jeg elsker specielt blomsterne, som kan dyppes i en bignetdej og frituressteges til noget at det mest velsmagende jeg kender, fyldes med grøntsagsfyld eller farseres som nedenfor
Ta fram farsen fra fryseren, start prosesen med å stappe pølsene. Dette skyldes i stor grad min manglende evne til å skille mellom medisterdeig og kjøttfarse
Men skiller man knolden i de enkelte bladskeder, kan de farseres. Der er stadig masser af kantareller, så dem har jeg valgt til farseringen sammen med porre og basilikum
Sette P-farsen kaldt· Måle opp krydderblandingen til lammepølsene· Dele opp kjøtt og spekk til lammepølsene, blande inn krydderes og sette kaldt ove natta Pause
Blandingen kommes i et ovnfast fad, farsens presses sammen med en spartel. Pisk mælk og æg sammen med salt og peber, hældes over kødfarsen og pynt med resten af lauerbærbladene
Du kan farsere et have af grøntsager – peberfrugter, tomater, squash, auberginer og meget andet – men nu havde Brugsen lige portobello på tilbud, så vi fik farserede portobello