Skær toppen af tomaterne, lad eventuelt stilken blive siddende. Udhul tomaterne og gem fyldet. Bland kødet med løg, persille, mel, mandler, salt og peber
Flæk kartoflerne, mens de er varme, og skrab forsigtigt indmaden ud, og mos den. 4 store bagekartofler. Skrub kartoflerne, og bag dem i ovnen ved 200° C i ca. Drys med ost, og bag kartoflerne igen i 15-20 minutter. 4 store bagekartofler
Farserede porrer. Server farsbrødet i store skiver, eller bøfferne med kogte kartofler, hældt over med citron-smørsovsen og ens favorit grøntsager (dampede) f
1. Peberfrugterne flækkes på langs og kernerne fjernes. 2. Det hakkede kød røres godt med salt og peber. 3. Hakket løg, havregryn og halvdelen af mælken røres i farsen, resten af mælken tilsættes lidt efter lidt
Farseredekartofler Denne ret ville sagtens kunne laves som kødfri også. Farserede porrer med rosenkålssalat Vi har farseret porrer før – i et fad – denne gang har vi valgt
Skær de kogte kartofler i mindre stykker, skær evt. Du kan farsere et have af grøntsager – peberfrugter, tomater, squash, auberginer og meget andet – men nu havde Brugsen lige portobello på tilbud, så vi fik farserede portobello
Farseredekartofler Denne ret ville sagtens kunne laves som kødfri også. Bulgursalat kan også serveres alene som en let ret på en lun sommerdag, hvor man ikke har brug for tung, fed mad – så vil der være mad nok til 3 personer