N. o. g. l. e. a. n. f. å. r. m. v. t. …. s. i. k. b. u. c. S. d. p. O. ,. æ. j. F. ø. h. D. R. M. E. J. y. I. T. w. z. C. B. ”. V. K. (. 1. ). 0. 5. 2. -. P
Skær toppen af tomaterne, lad eventuelt stilken blive siddende. Udhul tomaterne og gem fyldet. Bland kødet med løg, persille, mel, mandler, salt og peber
Her får du opskriften på farserede porrer - altså en porre gemt i en frikadelle dej. Så sørg for at lave dine farserede porrer med lidt mindre fars, end jeg gjorde
Hvis du vil have sovs til de farserede løg, så vælg fx den spanske nøddesovs, romesco. De farserede løg er ikke blot smukke at se på, de smager også dejligt
Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
Den spanske nøddesovs, romesco, passer godt til de farserede løg. bagte løg med linsefyld. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
kantarel-farserede fennikel. Farserede grøntsager vækker næsten altid glæde. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________