februar er det jo fastelavns søndag og selvom vi har bagt en stor portion af disse gammeldags fastelavnsboller, som er dem jeg holder mest af, er her en opskrift på fastelavnsbollermedflødeskum
Igen andre sværger til en vandbakkelse med creme i eller en medflødeskum i. Fasten har med religion at gøre, og det er jeg faktisk overbevist om at fastelavnsboller også har – altså med religion at gøre
Kagerne blev fyldt med nylavet jordbær / rabarber marmelade og vaniljecreme rørt op medflødeskum. I weekenden blev der lavet fastelavnsbollermed fløde, til stor glæde for familien
Denne version er med hjemmelavet creme, marmelade og flødeskum, så der mangler intet. Skrab kornene ud af vanillestangen og pisk sammen med æg, sukker og mel
Afkøl bollerne på en rist og pynt dem herefter med glasur, slik, frugt, flødeskum eller … Det er fantasien, der sætter grænser, og til fastelavn skal det være ekstra festligt
På dem medflødeskum må jeg desværre melde helt pas - det bliver altså for meget for mig. Til gengæld har jeg også samlet en håndfuld forslag til fyld, hvad enten du går med den almindelige, hvide fastelavnsbolle (min yndlings), den sunde variant (der nu også er ret lækker, hvis du vil fylde dig medfastelavnsboller i flere dage - hvilket godt kan være fristende
Bland flødeskummet forsigtigt sammen med æggemassen. flødeskum. Efter at have publiceret min opskrift på fastelavnsbollermed marcipan-remonce, har jeg fået flere henvendelser på om ikke de kunne laves med creme i stedet for
Jeg elsker fastelavnsboller, men jeg er dog ikke så meget til dem med creme og flødeskum og har derfor lavet min egen version fyldt med andre lækre sager
Opskrift Fastelavnsboller. Nogle vil helst også have “flødeskum” i deres boller. Bland halvdelen af melet med sukker og kardemomme og rør det sammen med gær blandingen
Jeg besluttet mig lidt spontant for at jeg ville prøve at lave fastelavnsbollermedflødeskum, efter jeg faldt over en opskrift på instagram fra Helenes Sunde Køkken, som simpelthen så for lækre ud også var de helt uden mel, jeg har dog justeret lidt i opskriften og lavet dobbelt portion