Se flere sunde og slankende opskrifter på brød og boller her . Tilsæt salt, sukker, olie, hytteost, 80 g solsikkekerner og pastinak. Lad dejen hæve i 45 minutter inden den æltes hurtigt sammen og formes til boller. Sæt dem på bagepapir og lad dem efterhæve i 20 minutter, inden de pensles, drysses med solsikkekerner og bages i 20 minutter på 200 grader
Se flere fedtfattige og slankende opskrifter på brød og boller her . Varm olien på en slip-let pande, svits de finthakkede løg, tilsæt tomatpure og oregano og smag til med salt og peber
De er fedtfattige, fyldt med godt mel og er fremragende med lidt salat, agurk og pålæg imellem. Hæld det lunkne vand i en stor skål og rør gæren ud i vandet, sammen med salt og olie
De er fedtfattige, men kulhydratindholdet er stort, så man skal nok ikke spise sig mæt i dem. Cremen bliver næsten ét med bollen i disse skønne fastelavnsboller