Femina mad opskrifter

Kunsten at …

Kunsten at …

Opskriften på kagen havde kæresten fundet i en eller anden form for tillæg til Femina, så vidt vides

Kanelbrød som kringle

Mmmm, kageglæde.  . - Dette skulle egentlig bare have været et brød - altså være blevet bagt i en brødform
Rabarberkage med nøddecrunch

Rabarberkage med nøddecrunch

Denne rabarberkage fra Femina er en sukkerbombe uden lige, men den smager rigtig dejligt med nøddecrunch ovenpå
Kulmule i rød karry

Kulmule i rød karry

Opskriften til dagens ret havde jeg fundet hos Femina. Den sidste uges tid har der ikke være meget madlavning på programmet

Billeder fra en hyggelig påske

- var på besøg hos en veninde, sad jeg og bladrede igennem Femina og faldt over et par s. Da det nu var blevet min tur til at tage morgenmad med på arbejdet, synes jeg at jeg selv ville bage noget lækkert brød

Strikkefest og lidt babystrik

Så er der strikket en nuttet babytrøje, hvor opskriften kan findes hos Femina på nettet. Der var også tænkt på mad og drikke til os

Hvidkålssalat med tranebær og mandler

1. Rør lime, honning og olie sammen. 2. Vend kålen med dressingen, og kom æbler, mynte og tranebær i. 3. Tilsæt mandler, og smag til med salt

Orangeknas

Læg madpapir (eller mellemlægspapir) i bunden af en flad plastikbøtte (ca. Vend nougaten ud, fjern madpapiret, og skær den i små klodser

Hønsesalat

1. Pochér kyllingebrysterne i letsaltet vand i ca. 18-20 minutter. 2. Tjek, at de er gennemtilberedte, og pluk kødet i mindre stykker

Salat med hindbær og mandler

1. Rist mandlerne i ovnen ved 180° i ca. 7-10 minutter, eller til de er sprøde. 2. Lad dem køle lidt af, og hak dem groft

Fyldte dadler

1. Skær et snit i toppen af dadlerne, og fj ern forsigtigt stenene. 2. Fyld dadlerne med ost. Skær skinken over på midten, så du har 12 lange strimler i alt, og rul den om dadlerne