På oksekød eller fjerkræ inden det skal grilles eller steges. ½ kg groft uraffineret Atlanterhavssalt (Urtekram) 40 gr rosenpeber (2 breve fra krydderspecialisten) 30 gr hel fennikel (= 2 breve fra Santa Maria) 22 gr rosmarin (= 2 breve fra Santa Maria) 8 gr tørret basilikum (= 2 breve fra Santa Maria) 16 gr timian (= 2 breve fra Santa Maria) 4 spsk hvidløgsgranulat Blend alle ingredienser kort i en foodprocessor til en velduftende grov salt
og fennikel. 500 g hakket oksekød, gerne. 500 g hakket oksekød, gerne. Trods en uddannelse i. husholdningsøkonomi har decembers overforbrug med efterfølgende overflod, i den
Jeg havde en oksekødsklump liggende i fryseren, som jeg faktisk ikke ved hvad var, men jeg har en fornæmmelse af at det var en muskel, som jeg får et stykke tid siden købte hos min slagter, i hvertfald smagte den godt og var dejlig mør
en smule fennikel (frisk). en smule fennikel (frisk). 400 g hakket oksekød 3-7% fedt. I forbindelse med mit praktikforløb havde jeg på en skole et tema, om sundere fastfood
Hvis du kan skaffe chipotle i adobesauce, så er den rigtig god til at give en røget styrke til denne ret, som nemt (synes jeg) kan gøre det ud for det oksekød ellers ville bidrage med
Der var rift om smagsprøverne, men jeg nåede at smage "Stenrosens flabede kebabgrød" og en grødrisotto med hakket oksekød, toppet med butternut squash og grønkål
Server eventuelt frikadellerne med en salat af bladbeder, friskhakket mynte, persille, papirtynde skiver af fennikel, agurk i tern og solsikkekerner ristet i tamari