Hold fx igen med knoldselleri og fennikel. Enten med end sovseske, en fedskiller eller ved at køle fonden ned til dagen efter, og så fjerne fedtet fra den stivnede fond
fennikelfrø. overskydende marinade kan du smøre på i løbet af stegetiden eller bruge i sovsen. fennikelfrø, rosmarin, bouillonterninger og lidt salt og peber i en morter, til du har en nogenlunde ensartet rub
Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder og fennikel (mere om den i morgen) og så sovsen med de små, grønne peberkorn i
Lad det koge lidt ind til det tykner og brug det som en kraftig sovs på kød og grønsager. 1 – 2 fennikel. Rens grønsagerne – kartoflerne skal bare skrubbes og skæres i halve, gulerødderne skrubbes og skæres i halve på langs, sellerien skæres i skiver af passende størrelse og fennikel skæres både – ca 8 stk pr fennikel. 1 – 2 fennikel
Bronzefennikel. Anret på mayonnaise og rugbrødsknas, dæk med urter og drys med ærter og skilt sovs. Når alkoholen er dampet, tilsættes hakket porre, gulerod, fennikel og chorizo og ristets med
eks fennikel, artiskok og grillet peber, steg den 2 timer ved 150 c. Den dag i dag efter kun 2 år, er der vel ikke en grill ejer der ikke har sin egen opskrift på denne, som hver Italiensk familie har deres tomat sovs opskrift
stødt fennikel (kan undlades). Kan spises året rundt, men er perfekt sammen med traditionel vegansk julemad (rødkål, kartofler, brunede kartofler, brun sovs og salat)
Bronzefennikel. Anret på mayonaise og rugbrødsknas, dæk med urter og drys med ærter og skilt sovs. Når alkoholen er dampet, tilsættes hakket porre, gulerod, fennikel og chorizo og ristets med
Som tilbehør lavede jeg mig en salat af hvidkål, fennikel, squash, honningmelon, solsikkekerner og rosiner, og så lige med lidt af den super gode raw karry sovs