Fennikelsalat fra Middelhavet 2 fennikel. 250 g blommetomater. 125 g kogte, kolde bønner, grønne. 35 g små, sorte oliven. 1 lille fintsnittet rødløg Saesonforgodsmag.dk
Brændenælde-pestoFennikelsalatfraMiddelhavet. Lasagne med ricotta og spinat. Madplan uge 31. Risotto med brændenælder. Brændenælde-pesto Sundt og lækkert
Hjemmelavet sushiFennikelsalatfraMiddelhavet. Lasagne med ricotta og spinat. Madplan uge 31. Risotto med brændenælder. Brændenælde-pesto Sundt og lækkert
Spidskåls-tzatzikiFennikelsalatfraMiddelhavet. Lasagne med ricotta og spinat. Madplan uge 31. Risotto med brændenælder. Brændenælde-pesto Sundt og lækkert
Fennikelsalat fra Middelhavet Opskriften er fra Sæson for god smag, men har lavet mine egne rettelser, så det passer til hvad vi har lyst til, og har i køleskabet Sundt og lækkert