Fersk, frisk laksefilet uden skind og ben i pæne stykker. Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
Serverer kabareten medfersk loff, godt smør og remulade ღ. Hvis den ikke løsner kan du bløte et kjøkkenhåndkle med varmt vann og legge det rundt formen ett minutt eller to
Fersk revet parmesan drysses i sirkler på et bakepapir, i ett tynt lag så du nesten ser igjennom. Dette er en ganske så tradisjonell meny, med kjente råvarer som man finner på 'nær-butikken'
Ferskere juice får man neppe. Grilled salmon with salad / Laksmed salat og poteter ♪♫. Hotellet har et stort og innbydende bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler, parasoller og poolbar
Nem og lækker aftensmad - og tilmed sundt. ) Asparges. 1-2 stykker fersklaksAspargesCherrytomater Løg/rødløg CitronSaltPeberDild Olivenolie Tænd ovnen på 200 grader varmluftKnæk enderne af den ønskede mængde asparges, og læg dem på 1-2 stykker folie, som skal være tilstrækkelig store så de kan foldes op omkring indholdet og lukke tætLæg laksen ovenpå bunden af aspargesSnit løg og del tomaterne og læg dem ved laksenKrydrlaksenmed salt, peber og dild Hæld en smule god olivenolie ved, og pres lidt citronsaft ud over Læg et par citronskiver på laksen, og luk folien tæt omkring det helePuttes i ovnen i ca
Bag herefter baguetten i den forvarmede ovn, og vask og ‘knæk’ den grønne asparges imens - du ved, tricket med at have nogle stykker asparges i hånden og bøje omkring den nederste trediedel, indtil de knækker over af sig selv