Fersk lakseside opskrifter

Sukkersaltet laks + citronskum

Sukkersaltet laks + citronskum

Laksesiden lægges i et fad med skindet nedad. 1 fersklakseside1 dl fint havsalt1 dl sukker1 økologisk citron (skallen heraf)Laksen skal være helt frisk når du køber den
Laks m. sesam/solsikke låg

Laks m. sesam/solsikke låg

Der findes ikke noget bedre end en fersklakseside, og sådan en lakseside behøver der egentlig ikke at blive gjort noget ved, før at den smager fantastisk efter en tur i ovnen
Rimmet laks

Rimmet laks

Læg laksesiden på et stykke film. 1 stykke fersk laks - hel eller halv side alt efter hvor mange i er. HUSK laksen skal ligge i fryserne i 48 timer inden den tilberedes, da der er nogle bakterier i fersk laks, som skal slås ihjel før end man tilbereder den - det samme gælder når man laver sushi
Stegt laks - af afskindet fersk lakseside

Stegt laks - af afskindet fersk lakseside

Når man køber en lakseside er der ofte skæl på. 1 laksesidesaltpeberoliesmør. 1 lakseside. Det er meget vanskeligt at få skællene af uden at ødelægge kødet
Bagt laks Italian style

Bagt laks Italian style

1 laksesidefersk 1000-1200g. Med en cremet pasta, nye kartofler eller en salat 1 lakseside. Lækker middelhavs inspireret ret der giver helt anderledes smagsindtryk til fisk og et nyt pift til laksen

Gravad laks

Det er meget vigtig at laksesiden er meget frisk og er med skind. 1 stk Laks, fersk (med og uden skind)