Denne opskrift er en af mine go-to pastaretter, når det skal være nemt og lækkert. Det er en af de retter, der kan laves på under 20 minutter, og det er efterhånden blevet en genganger i vores køkken herhjemme
Smuldr feta udover. Skyl og tør persillen og hak den groft. Bland persille og æbletern i salaten. 200 gr hvedekornRodfrugter fra dagen før1 bundt bredbladet persille2 æbler2 spsk æbleddike6 spsk olivenolieHavsalt og peber100 gr fetaKog hvedekornene efter anvisningen på pakken. 1 bundt bredbladet persille. 100 gr feta
Persille. Filodejen var til overs fra forrige uges lakseruller, og da jeg havde en halvvissen omgang babyspinat og en åben fetaost var min første tanke den græske Spanakopita
Hak basilikum/persille groft og vend det i salaten. Hæld feta i tern over salaten. 1½ dl feta i tern. 1 håndfuld basilikum eller persille. 1½ dl feta i tern
Salaten består af bulgur, der er vendt med sprøde, friskbælgede ærter, syrligt-søde kirsebær, karamelliserede rødløg, cremet feta og masser af citron og frisk persille
persille. Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost