Filet royal fisk opskrifter

Kuller filet royal i fad

Skær fisken i passende stykker. Af Beate Mulvana Grandahl Skriv kommentar Kuller filetroyal i fad. Læg fisken oven på saucen

Kuller filet royal i fad

Skær fisken i passende stykker. Sådan tilberedes kuller filetroyal i fad. Læg fisken oven på saucen. I stedet for kuller filetroyal kan du bruge torsk, mørksej-/lyssej, almindelig kuller, kulmule, lange eller havkat

Braiseret mørksej med citronsauce

Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks

Sej med stegte frugter

Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks

Ovnstegt lyssej med hakket grønt

Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks

Kuller med hyldeblomst-hvidkål

Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks

Fiskebøffer med løgsauce

Brug tykke stykker fisk, som torsk, filetroyal eller andet. Normalt forbinder man ikke fisk med brun sauce, men det passer faktisk forrygende til denne ret

Lange i italiensk selskab

Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks

Lyssej med spidskålfrikassé

Fiskebøffer med løgsauce Brug tykke stykker fisk, som torsk, filetroyal eller andet. Rul fiskefileterne stramt om persille og kørvel – fra halespidsen og med skindsiden indad

Fiskebøffer med løgsauce

Brug tykke stykker fisk, som torsk, filetroyal eller andet til disse fiskebøffer. Torsk royal med blomkålsfrikassé