Filet royal opskrifter

Laks med rejer

Laks med rejer

og så gør det jo ikke maden dårligere at den lige serveres i en dyb tallerken fra Royal Copenhagen Megamussel, kan dog også spise af andre tallerkner
Filet royal med mos og krydder”smør”

Filet royal med mos og krydder”smør”

Kuller filetroyal i fad Ideen til denne opskrift er lånt fra Gunnar – I ved Gunnar som i Minna. Filetroyal med chorizotomatsauce og brunede kartofler Brunede kartofler – eller sukkerkartofler som nogle kalder dem – kan måske virke malplacerede til

Filet Royal med Basilikumpanade

  FiletRoyal. 600 g FiletRoyal. Damp asparges i ca. 3 minutter. salt og peber. 1 spsk olieBasilikumpanade. 1 bakke frisk basilikum

Kuller filet royal i fad

Af Beate Mulvana Grandahl Skriv kommentar Kuller filetroyal i fad. I stedet for kuller filetroyal kan du bruge torsk, mørksej-/lyssej, almindelig kuller, kulmule, lange eller havkat

Kuller filet royal i fad

Sådan tilberedes kuller filetroyal i fad. I stedet for kuller filetroyal kan du bruge torsk, mørksej-/lyssej, almindelig kuller, kulmule, lange eller havkat

Braiseret mørksej med citronsauce

Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks

Sej med stegte frugter

Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks

Ovnstegt lyssej med hakket grønt

Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks

Kuller med hyldeblomst-hvidkål

Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks

Fiskebøffer med løgsauce

Brug tykke stykker fisk, som torsk, filetroyal eller andet. 600 g kuller filetroyal. 600 g kuller filetroyal