Kuller filetroyal i fad Ideen til denne opskrift er lånt fra Gunnar – I ved Gunnar som i Minna. Filetroyal med chorizotomatsauce og brunede kartofler Brunede kartofler – eller sukkerkartofler som nogle kalder dem – kan måske virke malplacerede til
Af Beate Mulvana Grandahl Skriv kommentar Kuller filetroyal i fad. I stedet for kuller filetroyal kan du bruge torsk, mørksej-/lyssej, almindelig kuller, kulmule, lange eller havkat
Brunede kartofler – eller sukkerkartofler som nogle kalder dem – kan måske virke malplacerede til filetroyal – eller fisk i det hele taget – men de passer rigtig fint
Sådan tilberedes kuller filetroyal i fad. I stedet for kuller filetroyal kan du bruge torsk, mørksej-/lyssej, almindelig kuller, kulmule, lange eller havkat
Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks
Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks
Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks
Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks
Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks
Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks
Filetroyal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks