Pengasius fileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fisken bliver sprød og lækker og ikke sætter sig i panden
Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
500 gram kylling filet. Relatert 500 gram kylling filet. Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv Nam Nam Som alltid alt i en gryte, så enkelt så godt
Klar til servering 500 gram kylling filet. 1. Brug en panne med høj kant. 2. Skær kyllingen i bider, hæld salt og pepper over og steg i ca 5 minutter, set til side
400g kyllinge filet eller inderfilet. Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Tag fileterne op og til side. 4 kyllingefileter, hver delt i 4. 2) Varm olien op og brun kyllingefileterne på alle sider. 5) Kom de brunede kyllingefileter tilbage i panden sammen med kyllingebouillonen og lad det koge under låg i 5 minutter. 4 kyllingefileter, hver delt i 4
Kom fileterne i et ildfastfad. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter