Filodejen var til overs fra forrige uges lakseruller, og da jeg havde en halvvissen omgang babyspinat og en åben fetaost var min første tanke den græske Spanakopita
Læg et lag filodej på papiret, smør med olie og drys salt, peber og cayennepeber hen over dejen. Når pinjekernerne er ristede, tages de af panden og blandes med æggene
Jeg havde dog købt al for meget filodej så den stod på laksepakker her til aften. og hermed skal jeg se at få startet lidt op på min blog igen, har nemlig lovet mig selv at kæmpe for at få kørt sund og god mad ind i vores liv igen på trods af vi går igennem en hård tid med mit speciale og kæresten der er syg
Filodej har jeg heller ikke arbejdet med før så var lidt spændt på om det nu ville gå godt. ) I weekenden var jeg så vild og vovemodig (okay, overdrivelse fremme forståelsen) at jeg købte en pose tørrede hvide bønner, som jeg ikke anede hvad jeg skulle stille op med
Mos feta osten med en gaffel. En fantastisk opskrift på små oste hapser med inspiration fra det græske køkken, kan klart anbefales til en buffet eller som tilbehør til grill aftenen om sommeren
Tag imens filodejen ud af køleskabet. Hold øje med dem, så de ikke bliver sorte. Flyt forsigtigt bagepapir og filodej over i den tomme stegepande, så kanterne hænger ud over