Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
så du ender op med 3 firkanter ud af en pakke runde lagkagebunde. Skær så den ene af de 3 firkanter over, så du har 2 hele firkanter og 2 halve. På et aflangt fad lægges de nu, som vist på billed - de 2 store hele firkanter ved siden af hinanden og de 2 halve forneden. så de 2 store firkanter ligger nederst og de halve øverst, for at få ligevægt på kagen
Lad chokoladen størkne i køleskabet og kom de små firkanter rundt i kanten på kagen. Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig
Herefter skæres massen i firkanter. De fleste müslibarer er lavet med kondenseret mælk. Mælk er vel egentligt meget sundt, men kondenseret mælk - det er vist ikke
Selvfølgelig er det remoncen som gør hele forskellen, men jeg synes at det spiller ret godt og at bolle og remonce komplimenterer hinanden på bedste vis i denne opskrift
Så med inspiration fra Blomsterbergs karameller og en gammel opskrift på fudge, som jeg har fra min værtsmor, da jeg i sin tid boede i USA, kastede jeg mig ud i en gang FUDGE MED LAKRIDS
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Kom frostingen på den afkølede kage og skær den ud i små firkanter. Opskriften er lånt fra. Onsdagskagen blev i dag til en super lækker brownie med frosting og en masse Oreo’s
Skær derefter små Twix firkanter ud med en skarp kniv. Rør mel, rørsukker og maizena sammen i en skål. Smuldr smørret med fingrene i melblandingen indtil du får en krummelignende dej