Man kan variere sine fiskefrikadeller med utallige af krydderier, urter og grøntsager. Vi har tidligere delt denne opskrift på en god klassisk fiskefrikadelle her på bloggen
En lækker frokost med nystegte fiskefrikadeller og friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
lyssejfilet, torskefilet, sejfilet eller lignende fisk. fiske sauce (nam pla). fiskesauce (nam pla). 11 – 2 birdseye chilies skåret i tynde skiverKom fisken i en foodprocessor sammen med fiske saucen, karrypastaen, limeblade, skal og saft fra en lime, korianderblade, ingefær, æg, rørsukker og salt
Man kan lave fiskefrikadeller med mange slags fisk. Nogle vil måske mene, at der er for lidt fisk i. Jeg synes selv, at det er fint med en blanding af fiskekød og grønsager
Jeg smed pakken ned i køledisken igen og fiskede en stor torskefilet op i stedet. Tullede derefter rundt i 10 minutter, totalt ideforladt, indtil jeg fandt noget fiskefars. 60% fisk, resten var løgpulver, kartoffelmel osv
De mest uregelmæssige stykker lavede Dennis til fiskefrikadeller – og det er altså en helt anden oplevelse end den færdige fars, man køber i butikkerne
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!