Fisk hovedret opskrifter

Fisk – miljø vs. sundhed

Fisk – miljø vs. sundhed

“Spis(e) fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. Fisk – miljø vs. dyrevelfærdfiskMærkeguide

Spis mere fisk!

Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. Spis mere fisk. Vi er blevet lidt bedre til at spise fisk de seneste år, men vi skal gerne spise meget mere
NOMA

NOMA

Indeni æbleskiverne var agurkefyld, og gennem æbleskiven sad en Moiko, som er en finsk fisk. Her kommer hovedretterne
Quesadillas m. laks og ost

Quesadillas m. laks og ost

Jeg har bytte grisen ud med fisk og lavet en lækker lakse version. Ideel til frokost, forret, hovedret og evt
Julefrokostmenu

Julefrokostmenu

Forret/Fisk. (til både forret og hovedret). Fiskefiletter – ca. Hovedret. Tjek lige et lækkert julefrokostbord, der fyldte i vores køkken
Rejecocktail anno 2015

Rejecocktail anno 2015

"Alt går i fisk". Denne er medregnet som en lille forret, og til seks personer (som hovedret svarer dette til fire personer)
Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Varmrøget laks

Varmrøget laks

For efter køleskabets og fryserens opfindelse er det vel de færreste der køber røgede kødvarer – herunder laks – bare fordi det kan holde sig længere end fersk kød og fisk
Salat med klipfisk – insalata di baccalà

Salat med klipfisk – insalata di baccalà

I det italienske køkken bruges klipfisk i mange forskellige retter, som for eksempel denne enkle salat, der både kan spise som for- eller hovedret