Fisk i fad karry opskrifter

Indisk fisk i fad med grønne sager

Indisk fisk i fad med grønne sager

chutney eller chilisovs. Ingredienser 1200 g grøntsager af alle slags 4 fed hvidløg 1 dåse flåede, hakkede tomater 1 dåse kokosmælk 1. karry eller garam masala 4 stk laurbærblade - salt 4 g fiskefilet - korn, ris, bulgur eller quinoa - lime- eller citronbåde - evt
Fish Cakes – Thai Style

Fish Cakes – Thai Style

Skær nu forårsløg, chilii meget fine stykker og bland dem og alle andre ingredienser ned ifiskefaren
Kyllingesalat i blade

Kyllingesalat i blade

I stedet for at vælge en forret med fisk, ville jeg gerne lave noget med kylling. Fyld kyllingesalati dem og læg dem på et fad
Fennikelsalat

Fennikelsalat

Denne salat er rigtig lækker til en friskfangetfisk, jeg brugte en mindre torsk, men også andre fisk er finehertil
Ovnbagt, Gratineret Sej

Ovnbagt, Gratineret Sej

Der var fisk på menuen og nogen gange synes jeg bare det kører i samme rille. Lagde dem i et fad og dryssede salt og peber over
Ovnbagt rødtunge

Ovnbagt rødtunge

Fisken lægges ovenpå og toppes med de rengjorte asparges og tomat i både. Løg i både og squash iskiver lægges i bunden af et ildfastfad
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Nigella Lawson har iøvrigt en græskarsuppe med fiski, hvor hun koger stykker af laks i suppen med tilsidst
Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

 Fladfisk med gulerodssalatOnsdag. Svinekotelet med rosenkål, parmaskinke og karryTorsdag. Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
Madplan uge 18 - Italien

Madplan uge 18 - Italien

laksestykkerne i et smurt ovnfast fad og krydr dem med salt og peber. Salt, peber, karry, paprika, sukker, olie,
Karryfisk

Karryfisk

Hvidfisk lægges i et fad. I dag er der ikke regnet point ud på opskriften, for det kommer helt an på hvilkenfisk man bruger