Find alt det grønt du kan lide frem, snit det og kom det i et fadmedfisken ovenpå. Selvom jeg elsker de klassiske panerede fiskefileter, havde jeg alligevel lyst til at prøve noget andet
Fileterfisken og læg i et oliesmurtildfastfadmedskindsiden nedad. Stjerneskud er en dansk perle på menukortet hos mange frokost restauranter og en ret jeg personligt elsker, desværre får man ofte serveret en udgave med alt for fed dressing og friturestegtfiskefilet
er rigtig mange – så kan du i stedet fordele fiskefileterne på et stort fadparvis. Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristedechampignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Sushi behøver på ingen måde indeholdefisk for, at være lækkert eller for at være “rigtig” sushi. Bambusmåtter (til at rulle dinsushi), husholdningsfilm (for at dække bambusmåtten, blandt andet når du skal lave inside-outmaki), et spækbræt, en skarp kniv, et stort fadtilris og et fadtil at anrette dinsushi
Kom den rullet fiski et ildfastfad smurt medlidtolie og kom det i ovnen i ca. Til vores fiskerullerfikvi en lækker couscous salat, men jeg er sikker på at små asparges kartofler eller en omgang frisk pasta er lige så godt
et stykke kød eller fisk. Kom halvdelen af purèen i et smurt fad. Første gang jeg lavede denne terrine, lavede jeg den medspidskåli stedet for asparges, da det var det vi havde i køleskabet
Pak papiret helt tæt om fisken og læg pakkerne i et ovnfast fad. Fordel asparges og cherrytomater ovenpå, dryp medcitronsaft og krydr med salt og peber
Fisken lægges ovenpå og toppes med de rengjorte asparges og tomat i både. Rødtungen kan sagtens udskiftesmed andre lyse fiskearter, eksempelvisrødspættefilet
Kom dem op i et ildfastfad, og hæld et halvt glas syltede hvidløg ud over. Det er denne opskrift på ovnbagte rodfrugter medhvidløg, og dertilfiskefiletermedhvideasparges og ærter