Find alt det grønt du kan lide frem, snit det og kom det i et fadmedfisken ovenpå. Selvom jeg elsker de klassiske panerede fiskefileter, havde jeg alligevel lyst til at prøve noget andet
Med en ske og din hånd, laver du nogle små flade fiskekager af ca. Skær nu forårsløg, chilii meget fine stykker og bland dem og alle andre ingredienser ned ifiskefaren
Vi serverede fiskentilfriskfuldkornspasta, men ris og almindeligpasta er også gode følgesvende. Fisk er en af de råvarer, hvor middagen kan tilberedesrelativhurtigt og enkelt, og samtidig gøres vældig smagfuld
Server salaten som den er eller med et stykke fisk, kylling eller friskbagt brød til. Grøntsager, frugt, olivenolie, bønner, fuldkorn, nødder, fisk og skaldyr – og lidt mælkeprodukter, kød og vinoveni
Salaten smager lige godt tileksempelvisgrillmad som til dampet fisk. For foruden at koge perlebyggen og spise den som tilbehørtildine koteletter ifad, kan du også bruge den som toppingsidin suppe, eller du kan komme den idin paella
Den kan bruges enten som forret eller tilbehørtil kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portiongratineredeartiskokker som en hovedret
Kom den rullet fiski et ildfastfad smurt medlidtolie og kom det i ovnen i ca. Til vores fiskerullerfikvi en lækker couscous salat, men jeg er sikker på at små asparges kartofler eller en omgang friskpasta er lige så godt
Hvis kød og fiskikke er en del af din kost, kan retterne gøres vegetariske. Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefridiæt, derfor kommer jeg også med gode råd og vejledningtil, hvor flere af produkterne kan købes
Tør og åbn fiskene, og læg dem tilside på et fad. Friske ansjoser er ikkealtid nemme at findei Danmark og dyrere er de også, men de smager skønt, så tøv ikkemed at prøve dem, hvis du finder dem friske hos dinfiskehandler
Fisk bladene op. Læg rullerne i et ildfastfad og hæl sovsen over. Smag tilmed salt og peber. Spis kålrullerne tilris, pasta, kartofler, rodfrugtmos, eller måske bare noget groft brød
Blomkålsmosen lægges i et ovnfast fad. Fiskefileterne krydres med salt og peber og lægges over. blomkålsbuketterne og purløgen tilsættes og koger medi et par minutter